Blog

Java XI: Liria – Llapi

Të kujdesshëm ndaj Lirisë – synohen tre pikë Podujevë, 19 tetor, 2017 – Liria dhe Llapi momentalisht kanë pesë pikë dallim,

Java X: Llapi – Flamurtari

Llapi harron humbjen nga Drita, kërkon vetëm tre pikë ndaj Flamurtarit Podujevë, 13 tetor, 2017 – Në kuadër të javës

Java IX: Drita – Llapi

Respekt maksimal Dritës – udhëtojmë për fitore Podujevë, 9 tetor, 2017 – Drita pret Llapin, nesër nga ora 14:00 në

Java VIII: Llapi – Prishtina

Të motivuar maksimalisht dhe opsioni i vetëm fitorja Podujevë, 30 shtator, 2017 – Llapi pret Prishtinën të dielën nga ora