Blog

Skuadra e Llapit në fitnes!

Skuadra e Llapit filloi ditën me seancë në fitnes, ku nga afër kryetrajneri dhe stafi i tij e panë formën

Miqësore: Sūduva – Llapi

Nis nga ora 17:00 ndaj kampionit aktual lituanez, Sūduva Antalya, 2 shkurt, 2018 – Sūduva dhe Llapi takohen sot nga ora 17:00