KRYESIA

NEXHAT DUMNICA

PRESIDENT
nexhatdumnica@llapifc.com

FADIL DERVISHOLLI

NËNKRYETAR

TAHIR BATATINA

AKSIONAR
tahirbatatina@llapifc.com

AFRIM AJETI

AKSIONAR

SHKUMBIN VELIU

AKSIONAR

BAKI OSMANI

AKSIONAR

HAKIF GASHI

AKSIONAR

TAHIR BATATINA

DREJTOR EKZEKUTIV-SPORTIV
tahirbatatina@llapifc.com

MUHAMET REXHEPI

SEKRETAR
muhametrexhepi@llapifc.com

AFRIM AJETI

DREJTOR GJENERAL PËR TRANSFERIME INTERNACIONALE

SHKUMBIN VELIU

DREJTOR I DEPARTAMENTIT LIGJOR

EMIN AJVAZI

DREJTOR ORGANIZATIV
eminajvazi@llapifc.com

ARIANIT REXHEPI

KOORDINATOR PËR KOMUNIKIM
arianitrexhepi@llapifc.com

PETRIT MIFTARI

ZYRTAR PËR MEDIA DHE INFORMIM
petritmiftari@llapifc.com