FAN CLUB

0

Ultras Legjendat | Historiku

Ultras Legjendat, grupi i tifozëve llapian daton që nga themelimi i klubit në vitin 1932 si Ultras Llapianët. Në vitin 2012 nga disa të rinj të qytetit, llapianët vendosin që ultrasit llapianë të quhen Legjendat, ideator të Legjendave ishin: Bajram Bejtullahu, Labinot Potera, Ramush Beka, Liridon Abdullahu, Valon Ajvazi, Alban Bahtiri,Lon Podvorica.

Duke u bazuar se në të kaluarën nga KF Llapi kishin dalë talent të ndryshëm ishte njëra ndër arsyet që grupi i tifozëve të quhej ”Ultras Legjendat”

“Ultras Legjendat” janë grup i tifozëve i organizuar mirë dhe njihet si njëra nga grupet e tifozerisë më të organizuara dhe me përkahjen më të madhe në Elitën e Futbollit në Kosovë.