Java XI: Gjilani – Llapi

Të mërkuren në stadiumin e qytetit në Gjilan

Derbi i javës XI ndërmjet Gjilanit dhe Llapit do të zhvillohet të mërkuren më 23 tetor në ora 14:00 në stadiumin e qytetit në Gjilan.

Në tre takimet e edicionit të kaluar, Llapi e ka mposhtur Gjilanin tre herë me golaverazh +4, 6:2.

Rezultatet nga edicioni i kaluar:
 Llapi – Gjilani 3-1
 Gjilani – Llapi 0-1
 Llapi – Gjilani 2-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *