NJOFTIM PËR LOJTARËT QË NUK DO JENË MË PJESË E LLAPIT

KF Llapi njofton se pas mbylljes së edicionit 2018/19 dhe përfundimit të kontratave, nuk ka vazhduar me futbollistët të cilët i gjeni më poshtë:

Eglant Haxho, portier
Apollon Tara, portier
Rron Statovci, mbrojtës i djathtë
Ilir Blakçori, mbrojtës i djathtë
Edon Zeqiri, mesfushor
Hamdi Namani, mesfushor
Flamur Bajrami, mesfushor
Lorik Aliu, mesfushor
Miran Maksuti, sulmues krahu
Gentrit Begolli, sulmues krahu
Albion Osmani, sulmues krahu
Remzifaik Selmani, sulmues krahu
Ahmed Januzi, qendërsulmues

KF Llapi i falenderon për kontributin futbollistët e lartëcekur kurse për çdo ardhje ose largim eventual do ju njoftojmë me kohë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *