Java XXXI: Prishtina – Llapi

Futbollistët e Llapit për fitore i motivon vetë klubi dhe numri i madh i tifozëve në stadium Podujevë, 10 maj

Java XXX: Llapi – Trepça ’89

Me përkrahjen e madhe, futbollistët kërkojnë fitore dhe të shfrytëzojnë mundësinë të barazohen me pikë me vendin e dytë(Prishtina ka