Falenderim nga KF Llapi për futbollistin Dardan Jashari

KF Llapi dhe mbrojtësi Dardan Jashari me marrëveshje të dyanshme kanë ndarë rrugët duke përmbyllur kështu një kapitull 4 vjeçar e gjysmë ku sëbashku kaluam çdo sfidë nga Liga e Parë e deri te këto tre vite e gjysmë në Superligë.

Kontributi i Dardanit për klubin është shembull se si duhet të luftohet për ngjyrat e klubit, andaj përmes këtij postimi ne falenderojmë atë për kohën e mrekullueshme të kaluar tek ne.

Suksese në karrierë Dardan Jashari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *