Testet fizike (Video)

Skuadra e Llapit ka zhvilluar sot seancën e parë stërvitore për vitin 2019 në Arena Sportive “Anuari” ku në planprogramin e trajnerit kondicional Ardian Sallahu ishte e paraparë testimi fizik i futbollistëve ku të gjithë futbollistët e kaluan këtë test me sukses dhe janë fizikisht të përgaditur për edicionin pranveror.

Pamje nga seanca stërvitore në videon e realizuar nga Llapi Channel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *