Skuadra e Llapit po vazhdon me ecurinë e përgaditjeve profesionale (Video)

Skuadra e Llapit po vazhdon me ecurinë e përgaditjeve profesionale duke kryer seancat stërvitore më bashkëkohore duke e uruar për punën tejet profesionale dhe të palodhshme të trajnerit kondicional të skuadrës, Ardian Sallahu i cili po bënë maksimumin e tij me grupet e futbollistëve që përgaditja e tyre të jetë plus i madh për gadishmërinë e fuqishme dhe synimit drejt titullit kampion.

Stërvitja e radhës në fitnes

Skuadra e Llapit po vazhdon me ecurinë e përgaditjeve profesionale duke kryer seancat stërvitore më bashkëkohore duke e uruar për punën tejet profesionale dhe të palodhshme të trajnerit kondicional të skuadrës, Ardian Sallahu i cili po bënë maksimumin e tij me grupet e futbollistëve që përgaditja e tyre të jetë plus i madh për gadishmërinë e fuqishme dhe synimit drejt titullit kampion.

Slået op af K.F. Llapi i Tirsdag den 25. december 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *