Skuadra zhvilloi seancën e radhës stërvitore

Podujevë, 20 gusht 2018 – Skuadra e Llapit ka marrë vetën pas ndeshjes së djeshme dhe sot ka kryer seancën e radhës stërvitore e cila u zhvillua në stadiumin “Zahir Pajaziti”

Pas analizës së ndeshjes, kryetrajneri Sokoli dhe stafi i tij vazhduan me stërvitje sipas planprogramit, ku edhe u pasua edhe me lojë ndërmjet vete.

Stërvitja e sotme nisi në ora 10:00

Foto: Peetrit Miftari

Skuadra zhvilloi seancën e radhës stërvitorePodujevë, 20 gusht 2018 – Skuadra e Llapit ka marrë vetën pas ndeshjes së…

Slået op af K.F. LlapiMandag den 20. august 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *