Miqësore: Ballkani – Llapi 0-0

Ndeshje e dominuar nga Llapi, ndeshjen interesante e bënë edhe numri jashtëzakonisht i madh i shikuesve si të ishte ndeshje kampionale.
Therandë, 18 korrik – Ka përfunduar pa fitues miqësorja e zhvilluar sot ndërmjet Ballkanit e Llapit (0-0). Ndeshja ishte jashtëzakonisht e mirë dhe kaloj nën dominimin e Llapit, të cilën e ndoqën një numër i madh i publikut. /llapifc/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *