KF Llapi sot shënon 86 vjetorin e themelimit.

Urime të gjithë qytetarëve dhe tifozëve llapjanë, si dhe kontribuesve për kontributin e tyre dhënë klubit të vetëm të qytetit, KF LLAPI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *