Llapi fillon përgaditjet për edicionin 2018/19 (Video)

Podujevë, 2 korrik 2018 – Skuadra e Llapit ka kryer seancën e parë stërvitore në kuadër të përgaditjeve për edicionin 2018/19. Njëherit kryesia e klubit të gjithë futbollistëve dhe stafit të trajnerëve iu uroj suksese dhe punë të suksesshme gjatë këtij viti.

Në stërvitjen e sotme u paraqiten të gjithë futbollistët, transferet e ardhura në këtë afat kalimtar si dhe disa futbollistë që për momentin janë në prova.

Video përmbledhje e përgaditur nga Llapi Channel

Llapi fillon përgaditjet për edicionin 2018/19

Podujevë, 2 korrik 2018 – Skuadra e Llapit ka kryer seancën e parë stërvitore në kuadër të përgaditjeve për edicionin 2018/19. Njëherit kryesia e klubit të gjithë futbollistëve dhe stafit të trajnerëve iu uroj suksese dhe punë të suksesshme gjatë këtij viti.Në stërvitjen e sotme u paraqiten të gjithë futbollistët, transferet e ardhura në këtë afat kalimtar si dhe disa futbollistë që për momentin janë në prova.Video përmbledhje e përgaditur nga Llapi Channel

Slået op af K.F. Llapi i Mandag den 2. juli 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *