Hakif Gashi është aksionari më i ri i cili bashkangjitet projektit të FC Llapit

Podujevë, 25 qershor 2018 – Pronari i kompanisë prestigjioze “Meridian Express”, Hakif Gashi është pjesë e aksioneve të klubit të Llapit.

Kompania “Meridian Express” ka sponzorizuar fanellat e klubit në stinorin që lamë pas andaj bashkangjitja e tij në klub si aksionar nuk është e rastësishme dhe kreativiteti i tij do të jetë determinues për sukseset e FC Llapit.

Z. Gashit i dëshirojmë mirëseardhje si aksionar i klubit dhe i dëshirojmë suksese dhe punë të palodhshme me kompaninë “Meridian Express”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *