Vendim i FC Llapit me rastin e ndarjes nga jeta të Legjendës, Fadil Vokrri

FC Llapi merr vendim emocional por të përjetshëm dhe krenar në shenjë kontributi për Futbollin Shqiptar dhe për FC Llapin si klubi i parë i Fadilit

Kemi vendosur për realizimin e ekspozitës së posaçme kushtuar Legjendës së Futbollit Shqiptar të të gjitha kohërave, FADIL VOKRRI.

Poashtu FC Llapi tërheq fanelën me numër 9, numri i CIRES tonë, kështu e thërrisnin e gjithë Podujeva, numër ky që sezonin e fundit e barti Gentrit Begolli.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *