Sokoli: Me këtë kryesi të Llapit, sukseset nuk do mungojnë

Pas prezantimit të tij si kryetrajner i skuadrës, Bylbyl Sokoli u shpreh:

“Do të vëzhdoj projektin që e kanë filluar presidenti Dumnica dhe drejtori Batatina. Me punë profesionale do të vazhdoj aty ku ka mbetur Tahir Batatina, sepse është një periudhë e sukseseshme. Unë shpresoj që me ambiciet që ka ky bord do të kërkojmë që të nxjerrim maksimumin, do të mundohemi të korrim rezultate sa më të mira. 
Unë premtoj punë e angazhim maksimal të të gjithëve dhe jam i sigurt se me këtë kryesi të Llapit sukseset nuk do të mungojnë”, deklaroi Sokoli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *