Legjendë erdhe, legjendë shkove!

Erdhe si dhuratë nga Zoti për Kombin Shqiptar, na bëri krenar si futbollistë, na bëri krenar si President i FFK-së, na bëri krenar si njeri familjar.

Ngushëllime familjarëve, FFK-së, Miqëve Ndërkombëtar dhe gjithë Kombit Shqiptar.

Shkove mirëpo veprat e tua do të jetojnë sa të ekzistoj njerëzimi.

U prefsh në paqe o inspirimi dhe vetëhistoria e Kombit Shqiptar FADIL VOKRRI


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *