Java XXVIII: Llapi – Drita

Futbollistët e Llapit kanë nevojë më shumë se kurrë për përkrahje Podujevë, 21 prill, 2018 – Nesër, e diele nga

Java XXVII: Liria – Llapi

Liria kundërshtar i papërshtatshëm por synohet maksimumi Podujevë, 13 prill, 2018 – Liria dhe Llapi nesër zhvillojnë duelin e 14-të,