Java XXII: Llapi – Liria

Nis nga ora 13:00 në “Zahir Pajaziti” Podujevë, 10 mars, 2018 – Llapi dhe Liria do takohen nesër me 11

Java XXI: Flamurtari – Llapi

Takim i dy skuadrave me ambicie krejtsisht të ndryshme Podujevë, 2 mars, 2018 – Flamurtari dhe Llapi takohen nesër më