Llapi “viziton” heronjtë

Vizitohen shtatoret heronjëve të kombit, Zahir Pajaziti, Hakif Zenjullahu, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushefci.

Fotografia e K.F. Llapi

Podujevë, 10 shkurt, 2018 – Pas kthimit nga Turqia, skuadra e Llapit para treningut ka vizituar sheshin në Podujevë ku janë vendosur shtatoret e heronjëve të kombit, Zahir Pajaziti, Hakif Zenjullahu, Edmond Hoxha dhe Ilir Konushefci.

Skuadra vendosi kurore para shtatoreve, duke respektuar të gjithë heronjtë veçmas heroit “Zahir Pajaziti” ku stadiumi jonë me plotë krenari mban emrin e tij.

Fotografia e K.F. Llapi
Fotografia e K.F. Llapi
Fotografia e K.F. Llapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *