Skuadra e Llapit në fitnes!

Skuadra e Llapit filloi ditën me seancë në fitnes, ku nga afër kryetrajneri dhe stafi i tij e panë formën fizike të futbollistëve.

Futbollistët dhe stafi janë tejet të kënaqur me kushtet për punë përderisa nesër Llapi zhvillon miqësoren e fundit gjatë kampanjës në Antalya ndaj skuadrës bullgare, FC Septemvri.

Skuadra e Llapit filloi ditën me seancë në fitnes, ku nga afër kryetrajneri dhe stafi i tij e panë formën fizike të…

Opslået af K.F. Llapi på 6. februar 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *