Paradite dhe pasdite stërvitje, pastaj relaks!

KF Llapi është duke vazhduar qëndrimin në Antalya të Turqisë ku kushtet për punë dhe relaks të futbollistëve janë jashtëzakonisht të mira.

Paradite dhe pasdite skuadra vijon me seanca stërvitore, ndërsa në Hotelin Kremlin Palace, futbollistët po relaksohen në pishina, sauna, jakuz, e ku atmosfera është tejet e lartë përbrenda kryesisë, stafit teknik dhe futbollistëve.

Përmbledhje:KF Llapi është duke vazhduar qëndrimin në Antalya të Turqisë ku kushtet për punë dhe relaks të futbollistë…

Opslået af K.F. Llapi på 5. februar 2018

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *