Faleminderit Keqi!

Me marrëveshje të dyanshme Llapi dhe Sunaj Keqi ndajnë rrugët

Podujevë, 17 janar, 2017. Pasi nuk arritën akordin për vazhdimin e kontratës, Llapi dhe ndihmëstrajneri i parë Sunaj Keqi kanë vendosur ti ndajnë rrugët.

F.C.Llapi e falenderon Sunaj Keqin për punën dhe kontributin që ka dhënë për klubin, ndërsa pasardhësin që do t’i bashkangjitet Shtabit teknik të trajnerëve, do ta prezantojmë të premten. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *