ZYRTARE: KF Llapi prezanton futbollistin më të ri Xhuljan Turhani

Xhuljan Turhani për tre vite i Llapit

Fotografia e K.F. Llapi

Turhani luan si qendër-mbrojtës dhe së fundmi ishte pjesë e KF Korabit, ndërsa më parë ka qenë pjesë edhe e KF Shkumbinit.

Turhanit i dëshirojmë mirëseardhje në familjen e madhe të KF Llapit dhe suksese drejt objektivave të klubit.

Fotografia e K.F. Llapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *