KF Llapi pjesëmarrës në zgjedhjen e Lauratëve të Vitit 2017 të organizuar nga FFK.

Në formacionin e vitit 2017 KF Llapi bënë pjesë me më së shumti futbollist të përzgjedhur nga ekipet tjera: Hamdi Namani, Mentor Zhdrella dhe Mirlind Daku që të tre futbollistë të KF Llapit.

Poashtu Futbollisti Llapjan i Përfaqësuesës së Kosovës, Valon Berisha shpallet futbollisti më i mirë në Kosovë për vitin 2017 nga Federata e Futbollit të Kosovës

Fotografia e K.F. Llapi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *