Faleminderit Keqi!

Me marrëveshje të dyanshme Llapi dhe Sunaj Keqi ndajnë rrugët Podujevë, 17 janar, 2017. Pasi nuk arritën akordin për vazhdimin

Miqësore: Llapi – Kosova(P) 4-2

Llapi e mposhtë Kosovën e Prishtinës bindshëm 4-2 Podujevë, 17 janar, 2017. Me golat e Muhamet Hysenit, Edon Zeqirit, Hamdi

  • 1
  • 2