Java III: Llapi – Gjilani 1:1

Ndahen pikët në Podujevë, tjerat gjëra mbeten për tu diskutuar! Podujevë, 8 shtator, 2017 – Llapi dhe Gjilani kanë ndarë

Java III: Llapi – Gjilani

Fitorja mëse e nevojshme për të vazhduar serinë pozitive të fitoreve! Podujevë, 7 shtator, 2017 – Të premtën më 8

  • 1
  • 2