Kushtrim Shabani dhe Mirlind Daku ftohen nga Përfaqësuesja e Kosovës U21

Mirlind Daku më në fund merr ftesën nga Përfaqësuesja e Kosovës U21, së bashku me të edhe Kushtrim Shabani merr ftesën për ndeshjet me Norvegjinë e Gjermaninë.

Podujevë, 21 gusht, 2017 – Kushtrim Shabani dhe sulmuesi në formë Mirlind Daku janë ftuar nga Përfaqësuesja e Kosovës U21 për ndeshjet kualifikuese me Norvegjinë e Gjermaninë. Shabani është paraqitur edhe në dy ndeshjet kualifikuese me Irlandën dhe Norvegjinë, kurse për Dakun do jetë ftesa e parë në ndeshjet kualifikuese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *